Priser

oie su5idbvmvm6x

Prisen for en ægtepagt om pensionsdeling er fast kr. 3.250 inkl. moms. Hertil kommer statens tinglysningsafgift kr. 1.750 ved tinglysning i Personbogen. Samlet udgift til advokat og afgifter er således 5.000 kr. inkl. moms.

Hvorfor denne faste pris?

Der ligger en stor tidsbesparelse i, at I selv via et særligt spørgeskema svarer på en række spørgsmål, angiver jeres fulde navne osv. Advokaten kan derved fokusere sin tid på ægtepagtens præcise juridiske formulering og på at rådgive om eventuelle spørgsmål, I måtte have.

Hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S, der står bag Vores Pension, er vi desuden specialiserede i familieret, og har mange års erfaring i at oprette ægtepagter om pensionsdeling.

Det er årsagen til, at høj juridisk kvalitet og fast, lav pris kan følges ad, når ægtepagten oprettes via Vores Pension.

Prisen inkluderer:

  • Udarbejdelsen af udkast til ægtepagt
  • Fremsendelse af udkast til gennemsyn via e-mail
  • Telefonmøde efter jeres ønske
  • Samtlige nødvendige finpudsninger, indtil udkastet til ægtepagt er i overensstemmelse med jeres ønsker
  • Fremsendelse af endelig version af ægtepagt med henblik på jeres underskrift
  • Ekspedition af digital tinglysning af ægtepagt ved Personbogen, herunder vejledning i, hvorledes I signerer med NemID.

Mere avancerede ægtepagter?

Ikke alle typer ægtepagter kan oprettes via Vores Pension. Kun ægtepagter om deling af samtlige kapital- og ratepensioner, samt ægtepagter om deling af overskydende kapital- og ratepensioner.

Ønsker I at oprette en ægtepagt om særeje, falder det udenfor rammerne af Vores Pension. Vi henviser i stedet til vores "søstersite", MinAdvokat.dk, hvor man kan skræddersyet ægtepagter med flere individuelle ønsker. Prisen for en ægtepagt hos MinAdvokat.dk er også kr. 3.250 inkl. moms.

Betalingsbetingelser

Du kan fortryde din bestilling frem til, at der er gået 14 dage fra modtagelsen.

Vi vedlægger en faktura sammen med udkastet til ægtepagt.

Betaling kan ske via netbank til vores klientkonto reg.nr. 2211, kontonummer 0044 231 832. Der kan ikke betales med Dankort over nettet.