omosOm Vores Pension

Vores Pension er en hjemmeside med information om, hvordan pensionsopsparing normalt (ikke) deles i tilfælde af skilsmisse.

Samtidig giver hjemmesiden mulighed for, at man online kan bestille en ægtepagt om deling af pensioner, såfremt man som ægtepar ønsker, at pensionsopsparing skal være fælles og deles ligeligt ved separation/skilsmisse.

Ved at udfylde et særligt spørgeskema om pensionsforhold, navne m.v. online, kan man meddele sine ønsker til en advokat, der herefter udfærdiger ægtepagten. Der er mulighed for at tage en snak om ægtepagten pr. telefon, således at samtlige ens spørgsmål m.v. besvares - dette er inkluderet i den faste pris kr. 3.250 inkl. moms, uanset hvor mange spørgsmål, man måtte have.

Vores Pension har advokat Ulrik Grønborg, Advokaterne Skt. Knuds Torv P/S, Aarhus som ophavsmand.

Ulrik Grønborg har siden efteråret 2006, hvor det blev muligt at oprette ægtepagter om deling af pension, hjulpet tusindvis af danskere med at aftale deling af deres pensionsordninger. Læs eventuelt, hvorfor de valgte at oprette en sådan ægtepagt.

Ulrik Grønborg har undervist i familieret på jurastudiet på Aarhus Universitet og har været med til at stifte interesseorganisationen Danske Familieadvokater, hvor han sad i bestyrelsen fra 2004-2008. Han er i dag medlem af Danske Advokaters fagudvalg for Familieret.

Vores Pension kan kontaktes på følgende måder:

E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Adv. Ulrik Grønborg
Ryesgade 31
8000 Aarhus C
Telefon: +45 86 18 68 46
Besøg evt. advokatfirmaets hjemmeside